(0) Кошик: 0

Умови використання сайту

Політика конфіденційності

1. Основні поняття

Сайт - сайт, розташований в мережі Інтернет за адресою: https://utopia8.ua/

Адміністрація Сайту - ФОП Буровова К. О., контакти для зв'язку вказані в розділі Контакти https://utopia8.ua/kontakty

Користувач - фізична або юридична особа, яка розмістила свою персональну інформацію за допомогою Форми зворотнього зв'язку (в тому числі - Форму зворотного зв'язку в розділі "Кошик") на сайті з подальшою метою передачі даних Адміністрації Сайту.

Форма зворотнього зв'язку - спеціальна форма, де Користувач розміщує свою персональну інформацію з метою передачі даних Адміністрації Сайту.

2. Загальні положення

2.1. Справжня Політика конфіденційності є офіційним типовим документом Адміністрації Сайту і визначає порядок обробки та захисту інформації про фізичних та юридичних осіб, що використовують Форму зворотнього зв'язку на Сайті.

2.2. Метою цієї Політики конфіденційності є забезпечення належного захисту інформації про Користувача, в т.ч. його персональних даних від несанкціонованого доступу і розголошення.

2.3. Відносини, пов'язані зі збором, зберіганням, розповсюдженням і захистом інформації про користувачів регулюються цією Політикою конфіденційності та чинним законодавством України.

2.4. Чинна редакція Політики конфіденційності є публічним документом, розроблена Адміністрацією Сайту і доступна будь-якому Користувачеві мережі Інтернет при переході по гіпертекстовому посиланню «Умови використання сайту».

2.5. Адміністрація Сайту має право вносити зміни в справжню Політику конфіденційності.

2.6. При внесенні змін до Політики конфіденційності, Адміністрація Сайту повідомляє про це Користувача шляхом розміщення нової редакції Політики конфіденційності на Сайті http://utopia8.ua/.

2.7. При розміщенні нової редакції Політики конфіденційності на Сайті, попередня редакція зберігаються в архіві документації Адміністрації Сайту.

2.8. Використовуючи Форму зворотнього зв'язку, Користувач висловлює свою згоду з умовами цієї Політики конфіденційності.

2.9. Адміністрація Сайту не перевіряє достовірність одержуваної (збирається) інформації про Користувача.

3. УМОВИ І ЦІЛІ ЗБОРУ ТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧІВ

3.1. Персональні дані Користувача такі як: ім'я, прізвище, по батькові, e-mail, телефон, адреса та ін., Передаються Користувачем Адміністрації Сайту за згодою Користувача.

3.2. Передача персональних даних Користувачем Адміністрації Сайту через Форму зворотнього зв'язку означає згоду Користувача на передачу його персональних даних.

3.3. Адміністрація Сайту здійснює обробку інформації про Користувача, в т.ч. його персональних даних, таких як: ім'я, прізвище, по батькові, e-mail, телефон, адреса та ін., а також додаткової інформації про Користувача, що надається їм за своїм бажанням: організація, місто, посаду та ін. з метою виконання зобов'язань перед користувачем Сайту.

3.4. Обробка персональних даних здійснюється на основі принципів:

а) законності цілей і способів обробки персональних даних і сумлінності;

б) відповідності цілей обробки персональних даних цілям, заздалегідь визначеним і заявленим при зборі персональних даних;

в) відповідності обсягу та характеру оброблюваних персональних даних способам обробки персональних даних і цілям обробки персональних даних;

г) неприпустимість об'єднання створених для несумісних між собою цілей баз даних, що містять персональні дані.

3.5. Адміністрація Сайту здійснює обробку персональних даних Користувача з його згоди з метою надання послуг / продажу товарів, пропонованих на Сайті.

4. ЗБЕРІГАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Персональні дані Користувача зберігаються виключно на електронних носіях і використовуються виключно за призначенням, обумовленим в п.3 цієї Політики конфіденційності.

5. ПЕРЕДАЧА персональних даних

5.1. Персональні дані Користувача не передаються будь-яким третім особам, за винятком випадків, прямо передбачених цією Політикою конфіденційності.

5.2. Надання персональних даних Користувача за запитом державних органів, органів місцевого самоврядування здійснюється в порядку, передбаченому законодавством України.

6. ТЕРМІНИ ЗБЕРІГАННЯ ТА ЗНИЩЕННЯ персональних даних

6.1. Персональні дані Користувача зберігаються на електронному носії сайту безстроково.

6.2. Персональні дані Користувача знищуються при бажанні самого користувача на підставі його звернення, або з ініціативи Адміністратора сайту без пояснення причин шляхом видалення Адміністрацією Сайту інформації, розміщеної Користувачем.

7. ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ КОРИСТУВАЧІВ

Користувачі мають право на підставі запиту отримувати від Адміністрації Сайту інформацію, що стосується обробки його персональних даних.

8. Заходи для захисту інформації про користувачів

Адміністратор Сайту приймає технічні та організаційно-правові заходи з метою забезпечення захисту персональних даних Користувача від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій.

9. ЗВЕРНЕННЯ КОРИСТУВАЧІВ

9.1. Користувач має право направляти Адміністрації Сайту свої запити, в т.ч. щодо використання / видалення його персональних даних, передбачені п.3 цієї Політики конфіденційності в письмовій формі за адресою, вказаною в п.1.

9.2. Запит, що направляється Користувачем, повинен містити наступну інформацію:

для фізичної особи:

- номер основного документа, що посвідчує особу Користувача або його представника;

- відомості про дату видачі зазначеного документа й орган, що його видав;

- дату реєстрації через Форму зворотнього зв'язку;

- текст запиту у вільній формі;

- підпис Користувача або його представника.

для юридичної особи:

- запит у вільній формі на фірмовому бланку;

- дата реєстрації через Форму зворотнього зв'язку;

- запит повинен бути підписаний уповноваженою особою з додатком документів, що підтверджують повноваження особи.

9.3. Адміністрація Сайту зобов'язується розглянути і направити відповідь на запит, що надійшов Користувача протягом 30 днів з моменту надходження звернення.

9.4. Вся кореспонденція, отримана Адміністрацією від Користувача (звернення в письмовій / електронній формі) відноситься до інформації обмеженого доступу і без письмової згоди Користувача розголошенню не підлягає. Персональні дані та інша інформація про Користувача, що спрямувало запит, не можуть бути без спеціальної згоди Користувача використані інакше, як для відповіді по темі отриманого запиту або у випадках, прямо передбачених законодавством.

Публічна оферта

Цей договір адресований Споживачам і є офіційним і публічною пропозицією Продавця, в особі ФОП Буровової К. О., дата і номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців: 2 480 000 0000 140 142 та Покупця, що діє з метою придбання товару, який приймає умови цього договору (далі - Договір) про наступне:

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Цей договір є договором публічної оферти (відповідно до ст. 633, 641 і гл. 54 Цивільного кодексу України), його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа - підприємець).

1.2. У разі прийняття умов цього договору, тобто публічної оферти Продавця, споживач стає Покупцем.

1.3. Укладаючи Договір, Покупець підтверджує, що цілком і повністю ознайомлений і згоден з його умовами, а також, в разі, якщо Покупець є фізичною особою, дає дозвіл на обробку Продавцем своїх персональних даних з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого терміну після закінчення його дії. Крім цього, укладенням цього Договору, Замовник підтверджує, що він повідомлений (без додаткового повідомлення) про права, встановлених Законом України «Про захист персональних даних», про цілі збору даних, а також про те, що його персональні дані передаються Продавцю з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Замовник також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Замовника, не змінюючи при цьому мета обробки персональних даних. Обсяг прав Замовника, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» йому відомий і зрозумілий.

2. Терміни та визначення

Відвідувач Сайту - такою, що походить на сайт / без мети розміщення Замовлення.

Користувач - фізична особа, відвідувач Сайту, що приймає умови цього Договору і який бажає розмістити Замовлення на сайті utopia8.ua.

Покупець - Користувач, що розмістив Замовлення на сайті utopia8.ua.

Продавець - ФОП Буровова К. О., дата і номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців: 2 480 000 0000 140 142, особа, яка здійснює управління сайтом, розміщеним в мережі Інтернет за адресою utopia8.ua.

Інтернет-магазин - Інтернет-сайт, що належить Продавцю, розташований в мережі інтернет за адресою utopia8.ua, де представлені Товари, пропоновані Продавцем для придбання, а також умови оплати і доставки Товарів Покупцям.

Сайт - utopia8.ua.

Товар - опублікований на сайті Інтернет-магазину перелік товарів, по яким вказується ціна, назва і опис товару. Також товар може супроводжуватися його зображенням.

Замовлення - належним чином оформлений запит Покупця на придбання і доставку за вказаною Покупцем адресою, обраних на Сайті.

Особистий кабінет - персональний розділ Покупця на сайті Продавця, доступ до якого має Покупець, в якому відображається його персональна інформація і історія розміщених ним Замовлень.

3. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

3.1. Предметом цього Договору є надання можливості Користувачеві купувати для особистих, сімейних, домашніх і інших потреб, не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності, Товари, представлені в каталозі Інтернет-магазину за адресою utopia8.ua.

3.2. Дана Угода поширюється на всі види Товарів і послуг, представлених на Сайті, поки такі пропозиції з описом присутні в каталозі Інтернет-магазину.

4. РЕЄСТРАЦІЯ НА САЙТІ

4.1. Реєстрація на Сайті не здійснюється.

4.2. Реєстрація на Сайті не є обов'язковою для оформлення Замовлення.

4.3. Продавець не несе відповідальності за точність і правильність інформації, що надається Користувачем при реєстрації.

4.4. Користувач зобов'язується не повідомляти третім особам логін і пароль, вказані Користувачем при реєстрації. У разі виникнення у Користувача підозр щодо безпеки його логіна і пароля або можливості їх несанкціонованого використання третіми особами, Користувач зобов'язується негайно повідомити про це Продавця, направивши відповідний електронний лист за адресою: helloutopia8@gmail.com.

4.5. Спілкування Користувача / Покупця з представниками Продавця має будуватися на принципах загальноприйнятої моралі і комунікаційного етикету. Суворо заборонено використання нецензурних слів, лайки, образливих виразів, а також загроз і шантажу, в незалежності від того, в якому вигляді і кому вони були адресовані.

5. ТОВАР І ПОРЯДОК ВЧИНЕННЯ КУПІВЛІ

5.1. Продавець забезпечує можливість замовлення Товарів, представлених на Сайті, безпосередньо або за допомогою оплаченого замовлення при відсутності Товару в наявності. Супроводжуючі Товар фотографії можуть незначно відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду Товару, з огляду на особливості колірної передачі різних пристроїв, за допомогою яких проглядається Сайт. Супроводжуючі Товар опису / характеристики не претендують на вичерпну інформативність і можуть містити друкарські помилки.

5.2. У разі відсутності замовлених Покупцем Товарів на складі Продавця, останній має право виключити вказаний Товар із Замовлення / анулювати Замовлення Покупця, повідомивши про це Покупця шляхом направлення відповідного електронного повідомлення на адресу, вказану Покупцем при реєстрації, або іншим способом.

5.3. У разі анулювання повністю або частково передплаченого Замовлення вартість анульованого Товару повертається Продавцем Покупцю способом, яким Товар був оплачений.

5.4. Покупець несе повну відповідальність за надання неправдивих відомостей, що спричинило за собою неможливість належного виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем.

5.5. Після оформлення Замовлення на Сайті Покупцеві надається інформація про передбачувану дату доставки шляхом надсилання електронного повідомлення на адресу, вказану Покупцем при реєстрації, або по телефону. Менеджер, який обслуговує дане Замовлення, уточнює деталі Замовлення, погоджує дату доставки, яка залежить від наявності замовлених Товарів на складі Продавця і часу, необхідного для обробки і доставки Замовлення.

5.6. Очікувана дата передачі Замовлення в Службу доставки повідомляється Покупцю менеджером, обслуговуючим Замовлення, по електронній пошті або при контрольному дзвінку Покупцеві.

6. ЦІНА І ПОРЯДОК ОПЛАТИ

6.1. Ціна кожного окремого Товару визначається Продавцем і вказується на сайті Інтернет-магазину.

6.2. Ціна договору дорівнює ціні Замовлення. Сума замовлення може змінюватися в залежності від ціни, кількості або номенклатури Товару.

6.3. Покупець здійснює оплату Товару згідно Замовлення. Покупець самостійно вибирає один з таких способів оплати:

Готівковий розрахунок;

Безготівковий розрахунок.

6.4. Оплата Послуг здійснюється в національній валюті України.

6.5. Замовлення вважається оплаченим з моменту надходження оплати на розрахунковий рахунок Продавця або його представника або в касу представника в готівковій формі. Факт оплати Замовлення свідчить про згоду Покупця з умовами цього договору.

6.6. Ціна Товару, що вказана на сайті Інтернет-магазину, може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку. При цьому ціна на замовлений Покупцем Товар зміні не підлягає.

6.7. До моменту зарахування коштів Покупця на розрахунковий рахунок Продавця товар не резервується. Продавець не може гарантувати доступність Товару Продавця в кількості, зазначеній в момент оформлення Замовлення, в результаті чого можуть збільшитися терміни обробки Замовлення. У разі необхідності здійснення повернення коштів Продавцем Покупцеві для здійснення повернення коштів Покупець зобов'язаний повідомити Продавцеві реквізити банківського рахунку, на який Продавець зобов'язаний перерахувати грошові кошти.

7. ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ І КОШТІВ

7.1. Повернення Товару здійснюється відповідно до «Умов повернення», зазначеними на Сайті за адресою http://utopia8.ua/returns

7.2. Повернення Товару належної якості:

7.2.1. Покупець має право відмовитися від замовленого Товару в будь-який час до його одержання, а після отримання Товару - протягом 14 днів, не рахуючи дня покупки, за винятком Товарів, вказаних в п. 7.2.4. цієї Угоди. Повернення Товару належної якості можливий у випадку, якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, а також в наявності документ, що підтверджує факт і умови покупки зазначеного Товару.

7.2.2. При відмові Покупця від Товару згідно п.7.2.1. Продавець повертає йому вартість повернутого Товару, за винятком витрат Продавця, пов'язаних з доставкою повернутого Покупцем Товару, протягом 10 днів з дати надходження повернутого Товару на склад Продавця.

7.2.3. Якщо на момент звернення Покупця аналогічний товар відсутній у продажу у Продавця, Покупець має право відмовитися від виконання цієї Угоди і зажадати повернення сплаченої за вказаний Товар грошової суми. Продавець зобов'язаний повернути сплачену за повернутий товар грошову суму протягом 3 днів з дня повернення Товару.

7.3. Повернення Товару неналежної якості:

7.3.1. Під товаром неналежної якості мається на увазі товар, який має явний дефект виробничого характеру. Отриманий Товар повинен відповідати опису на Сайті. Відмінність елементів дизайну або оформлення від заявленого на Сайті опису не є ознакою неналежної якості.

7.3.2. Зовнішній вигляд Товару, а також комплектність усього Замовлення повинні бути перевірені Одержувачем в момент доставки Товару.

7.3.3. При доставці Товару Покупець ставить свій підпис в квитанції про доставку. Після отримання Замовлення претензії до зовнішніх дефектів товару, його кількості, комплектності та товарного вигляду не приймаються.

7.3.4. Вимоги про повернення сплаченої за товар грошової суми підлягають задоволенню протягом 14 днів з дня пред'явлення відповідної вимоги (Законі України №1023-ХІІ «Про захист прав користувача», 12.05.1991).

7.4. Повернення грошових коштів здійснюється за допомогою повернення вартості оплаченого Товару на банківську карту або готівкою.

8. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Продавець не несе відповідальності за вибір Покупцем Товару, він лише гарантує відповідність замовлених позицій.

9. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ І ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ

9.1. При реєстрації на Сайті Користувач надає наступну інформацію: ПІБ, номер телефону, адреса електронної пошти, пароль для доступу до Сайту.

9.2. Надаючи свої персональні дані Продавцю, Відвідувач Сайту / Користувач / Покупець погоджується на їх обробку Продавцем, в тому числі і з метою просування Продавцем товарів та послуг, а також передачу персональних даних третім особам, залученим Покупцем для виконання зобов'язань перед Відвідувачем Сайту / Користувачем / Покупцем в рамках Публічної оферти.

9.4. Продавець використовує персональні дані Користувача / Покупця:

для реєстрації Користувача на Сайті;

для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем / Покупцем;

для оцінки та аналізу роботи Сайту;

для визначення переможця в акціях, що проводяться Продавцем.

9.4.1. Продавець має право відправляти інформаційні, в тому числі рекламні повідомлення, на електронну пошту і мобільний телефон Користувача / Покупця з його згоди. Користувач / Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови. Сервісні повідомлення, що інформують Користувача / Покупця про замовлення і етапах його обробки, відправляються автоматично і не можуть бути відхилені Користувачем / Покупцем.

9.5. Продавець має право використовувати технологію «cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.

9.6. Продавець отримує інформацію про ip-адресу Відвідувача Сайту. Дана інформація не використовується для встановлення особистості відвідувача.

9.7. Продавець не несе відповідальності за відомості, надані Користувачем / Покупцем на Сайті в загальнодоступній формі.

10. ДОДАТКОВІ УМОВИ

10.1. Інтернет-магазин і надаються сервіси можуть тимчасово частково або повністю недоступні унаслідок проведення профілактичних або інших робіт або з будь-яких інших причин технічного характеру. Технічна служба Продавця має право періодично проводити необхідні профілактичні або інші роботи з попереднім повідомленням Покупців або без такого.

10.2. До відносин між Користувачем / Покупцем і Продавцем застосовуються положення українського законодавства.

10.3. Сторони докладають максимальних зусиль з метою усунення розбіжностей виключно шляхом переговорів. У разі недосягнення згоди спір буде переданий на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавства України.

10.4. У разі форс-мажорних обставин, документально підтверджених відповідними органами, сторони звільняються від виконання цього договору.

10.5. Визнання судом недійсності будь-якого положення цієї Угоди не тягне за собою недійсність інших положень.

Наші новинки, посмішки і котики в Instagram: @utopia_8
Ми використовуємо cookies 🍪
Продовжуючи роботу з сайтом, ти погоджуєшся із їх використанням. Читати більше